Rezerve Odorizante camera
Produse curatenie
Tevi de inox
Mobila la comanda
Purificatoare aer
Ventilator cu apa
Consumabile birotica
Ingrijire corporala
Diverse
Cadouri

Purificatoare aer » Purificatoare semiprofesionale

PURIFICATOR DE AER SEMIPROFESIONAL ADA 68202

  

Purificatoare aer - Purificatoare semiprofesionale

Producator Ada electrotech
Informatii produs

Purificarea aerului se realizeaza prin doua sisteme distincte: Sistem de filtre performante clasice care eliminina particulele fizice , lichide si gazoase ( inclusiv mirosuri)
Prefiltru: retine particulele mai mari de 100 microni.
Filtru HEPA, cel mai eficient tip de filtru din lume pentru particule solide, lichide, gazoase mai mai de 0.3 microni. Eficienta 99.97 %.
Filtru Carbon activ - Este un carbune special tratat cu flux de oxigen care creaza spatii de filtrare de nivel molecular obtinandu-se un filtru extrem de eficient pentru particule lichide si gazoase mai mici de 0.3 microni. Din acest motiv filtrele de carbon activ sunt parte obligatorie din mastile de gaz militare sau civile.
Generator de ioni negativi care forteaza unirea particulelor din aer care devin astfel mai grele si cad pe podea de unde vor fi eliminate prin operatiunile de curatire zilnica.
Sistem de ardere/ distrugere a componentelor organice daunatoare cu:
Filtru de Lumina UV (ultraviolet) ce genereaza suficienta energie pentru a sparge legaturile moleculare ale componentelor organice.
Filtru cu tehnologie Tehnologia PCO ( photo catalytic oxidation) - oxidare cu compusi foto - catalitici. Este procedeul cel mai curat de eliminare a compusilor organici. Cheia acetei tehnologii este substanta foto-catalitica care ,supusa unei raza de ultraviolete , devine foarte reactiva distrugand (oxidand /arzand) din aer compusi organici daunatori.Cea mai eficienta substanta de acest fel este TI_O2 ( dioxid de titaniu). Tehnologia PCO cu TIo2 este capabila sa distruga aprope toti compusii organici si o serie de compusi anorganici.

Pret 1169 Ron
Comanda telefonica
Telefon: 0721 204 307
Nu completati acest camp:
Cantitate*
Nume*
Email*
Telefon*
Adresa
Observatii
Ai o intrebare? Contacteaza-ne.